Novica
22.Feb.2022

Primus se vrača!

​Če kdaj, je zdaj pravi trenutek, da Primus – priznanje managerjem in managerkam za odličnost v poslovnem komuniciranju – znova zasije v soju luči. Koronski leti sta namreč spodbudili vodje, da več in bolje komunicirajo.

Primus.png

Da jim je to uspelo, dokazuje tudi raziskava o kakovosti komuniciranja družbe Mediade v letu 2020, v kateri je bilo več kot tri četrtine sodelujočih zadovoljnih s komunikacijo vodstva v krizi, 40 odstotkov pa je vodstvu dalo celo odlično oceno. Zato sta se Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Združenje Manager odločila, da letos znova podelita edino strokovno slovensko priznanje, ki prepoznava in nagrajuje komunikacijske sposobnosti in veščine vodilnih, ki prispevajo k uresničevanju ciljev in doseganju boljših rezultatov podjetja/organizacije.

Stay tuned za več informacij.

p.s. Razpis bomo objavili 1. marca, zmagovalca razglasili 5. maja in ga 12./13. maja gostili na SKOJ-u v Portorožu.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->