Novica
18.Apr.2019

​Prijave za nagrado Prizma 2019 so podaljšane!

PRSS podaljšanje prizma.jpeg

Povpraševanje po podaljšanju je bilo ogromno, Slovensko društvo za odnose z javnostmi pa je ustreglo. Dobre zgodbe vzamejo čas, priprava gradiva in miselni proces pri sestavljanju prijave za tako pomemben naslov, kot je Prizma 2019, pa ne smeta biti oblikovana v naglici. S podaljšanje prijav želimo, da svojo prijavo čim bolj izpopolnete, poudarite najboljše in navdihnete.

Svoje primere lahko prijavite v 6 različnih kategorijah, o katerih izveste več preberete tukaj.

O tem, kaj letošnja žirija za nagrado Prizma 2019 išče, pa preberite v povabilu predsednice žirije za nagrado Prizma 2019, Helene Čož. Tiste komunikacijske programe, ki bodo žirijo najbolj navdihnili, bo Slovensko društvo za odnose z javnostmi po koncu prvega konferenčnega dne na podelitvi nagrad nagradilo z nagradami Prizma 2019.

Prijave so podaljšane do petka, 26. aprila 2019. Navodila za prijavo najdete na spletni strani.

Morda bo ravno vaš program okronan z laskavim nazivom, najprej pa je za to potrebna prijava.

Se vidimo maja v Portorožu!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->