Novica
12.Oct.2023

Prihrani si datum: Kako odlično komunicirati?

verčič knjig3.jpg

Zakaj zadnja leta vse več govorimo o komuniciranju? Zakaj je temu tako na vsem Zahodu? Na ta in podobna vprašanja bosta na dveh prav posebnih dogodkih odgovarjala dr. Dejan Verčič, profesor na Fakulteti za družbene vede (FDV), vodja tamkajšnjega Centra za marketing in odnose z javnostmi ter partner in direktor za znanje v družbi Herman & partnerji, in Tina Cipot, predsednica Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Knjiga Komunikacijska odličnost, ki jo je prof. dr. Dejan Verčič napisal s kolegi iz Nemčije, Španije in Velike Britanije, je v originalu najprej izšla v angleškem jeziku in je bila kmalu prevedena v kitajščino, letošnjo pomlad pa smo jo dobili tudi v slovenskem prevodu (Link na https://www.fdv.uni-lj.si/zalozba/knjige/komunikacijska-odličnost)

Na pogovornih dogodkih bomo lahko prisluhnili njenim ključnim ugotovitvam in se podali v razmislek prihodnosti odnosov z javnostmi v Sloveniji in širše.

Vabljeni na enega od dogodkov:

- v Mariboru: torek, 7. novembra 2023, Vetrinjski dvor, v Baru Coda, ki ga upravljajo Ekologi brez meja;

v Ljubljani: torek, 14. novembra 2023, Fakulteta za družbene vede, Sončna soba.

Več informacij sledi kmalu na naši FB strani!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->