Novica
12.Mar.2018

Prihrani 10 odstotni popust pri članarini v mesecu marcu

Obogatite svoje znanje in kompetence pri vsakdanjem delu ali projektih, tako da se pridružite svetovni skupnosti strokovnjakov na področju komuniciranja v mesecu marcu in prihranite pri članarini.

prihrani in se prijavi.jpeg

Biti del IABC – mednarodne mreže poslovnih komunikatorjev omogoča vpogled v stotine študij primerov, člankov spletnega mesečnika Communications World, skrbno zbranih novic iz industrije ter izkušenj vaših kolegov. Prav tako omogoča mreženje s člani iz Slovenije in celega sveta.
Pridružite se jim v marcu, Mesecu članstva, in izkoristite 10-odstotni popust na mednarodne pristojbine. Popust lahko izkoristijo tudi že obstoječi člani. Podaljšate namreč lahko svojo članarino, tudi če se še ne izteče tega meseca.

IABC Slovenija

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->