Novica
11.Apr.2019

Prenočite na 22. SKOJ-u!

nočitve spletna.jpeg

Prenočite na 22. SKOJ-u!

Tudi letos smo za udeležence Slovenske konference o odnosih z javnostmi pripravili posebno ponudbo nočitev v štirih različni LifeClass hotelih s 5 in 4 zvezdicami. Izkoristite ugodnejšo ponudbo, prepustite se večerni zabavi in doživite dvodnevno SKOJ izkušnjo v vsej svoji veličini.

V hotelih so na voljo dvoposteljne sobe, zato vam predlagamo rezervacijo v dvoje, ki bo poleg nižje cene prinesla tudi izvrstno priložnost za mreženje in druženje s stanovskimi kolegi. Cena vključuje nočitev s samopostrežnim zajtrkom, kopanje v bazenih s termo-mineralno vodo in morsko vodo, uporabo fitnes centra in parkirno mesto na varovanem zunanjem hotelskem parkirišču do polne zasedenosti

Rezervacije so mogoče po e-pošti in faxu oddelka za rezervacije do 1. maja 2019. Več o nočitvah in kontaktnih podatkih si lahko preberete tukaj. Svojo sobo pa lahko sami ali s kolegom, da prihranite kakšen evro, rezervirate tukaj.

Odličen program, vrhunska organizacija, stanovski kolegi in mreženje, podelitev nagrad in večerna zabava. Vsemu temu pa smo dodali še ugodnejše nočitve. Razlogov, zakaj na 22. SKOJ, je več kot dovolj. Manjka samo še vaša PRIJAVA.

Se vidimo 21. in 22. maja 2019 v Portorožu!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->