Novica
14.Jul.2022

Poletna anketa: Kaj pa vi menite o internem komuniciranju in digitalni preobrazbi?

Delovno okolje brez digitalnih sprememb in sodobne tehnologije verjetno danes ne obstaja več. Kar je bil morda nekoč modni trend in pionirska konkurenčna prednost, je danes poslovna nujnost.

kreativa anketa_julij.png

Vabimo vas k sodelovanju v raziskavi, ki se osredotoča na interno komuniciranje in digitalno preobrazbo. Z izpolnitvijo zaupne in kratke ankete (investirali boste približno 15 minut vašega časa) boste prispevali k boljšemu pregledu, razumevanju in izkušnjah na tem področju v slovenskih podjetjih.  

  • Kako interni komunikatorji obvladujemo svoji dve pomembni vlogi – kot komunikatorji sprememb in kot prodorni načrtovalci in mojstri digitalnega komuniciranja?
  • Kakšno vlogo imamo komunikacijski strokovnjaki na potovanju digitalne preobrazbe - smo piloti, kopiloti ali turisti? 
  • Kateri vidiki so pomembni, da zaposleni lažje sprejemajo digitalne spremembe? 
  • Katera digitalna orodja v internem komuniciranju uporabljamo bolj in katera manj?   
  • Kako na splošno sprejemamo digitalno tehnologijo?  

Rezultati raziskave bodo v zbirni obliki predstavljeni tudi v okviru dogodkov in preko medijev Slovenskega društva za odnose z javnostmi. 

V ANKETO VSTOPITE TUKAJ!

Čimprej kliknite na anketo in uživajte v poletju. 

Hvala za sodelovanje!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->