Novica
16.Mar.2021

Ostanite v naši družbi!

Vabimo vas, da ostanete v družbi strokovnjakov za komuniciranje kot član Slovenskega društva za odnose z javnostmi, kjer že tri desetletja predano skrbimo za profesionalni razvoj strokovnjakov za komuniciranje.

Guardians of PR Or why is it important to be part of PR association.jpg

Člane obveščamo, da boste v prihodnjih dneh na vaše elektronske naslove prejeli predračune za članstvo v letu 2021. V skladu s statutom se članstvo namreč obnavlja samodejno.

Zakaj je dobro biti član PRSS?  

  1. cenejše kotizacije na dogodke PRSS in naših partnerjev, tudi na Slovensko konferenco za odnose z javnostmi,
  2. mreženje s številnimi člani iz gospodarstva, javnega sektorja, nevladnimi organizacijami in študenti,
  3. profesionalni razvoj in karierni napredek s pomočjo raznolikih dogodkov in publikacij PRSS,
  4. sodelovanje na natečajih PRSS in partnerskih organizacij,
  5. vključitev v regionalne in področne sekcije društva.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi je tudi organizator Slovenske konference za odnose z javnostmi, ki vsako leto privabi več kot 300 udeležencev. Tudi letos bodo svoje znanje in izkušnje z nami delili številni komunikatorji, praktiki in akademiki iz Slovenije in tujine. Člani društva se lahko konference udeležite ugodneje. 


Kaj smo počeli v preteklem letu? 

Preteklo leto je bilo za komunikacijske strokovnjake nedvomno eno najbolj zahtevnih in razburljivih. Temu smo se prilagodili tudi v društvu in svoje aktivnosti preusmerili na splet. Če omenimo le nekaj aktivnosti: več kot 300 prijavljenih udeležencev je prisluhnilo predavanjem na e-SKOJ-u, izbrali smo dobre prakse Covid-19 komuniciranja, izvedli PR teater, Dan komunikatorjev javnega sektorja ter izdali prvi celostni učbenik za odnose z javnostmi v slovenskem jeziku in kar dve številki revije Piar na kvadrat.


Tudi letos nam bo vse prej kot dolgčas 

Že kmalu nas čakata Slovenska konferenca za odnose z javnostmi in Dan komunikatorjev javnega sektorja. Člani se lahko brezplačno prijavite na serijo srečanj FEIEA Showcase, trenutno pa poteka še 8. natečaj kreativnega komuniciranja freeŠn. Ne pozabite se prijaviti na naše elektronske novice, v katerih boste sproti obveščeni o vseh aktivnostih društva. 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->