Novica
02.Dec.2022

Oglejte si posnetek webinarja PRava stvar: Kultura inoviranja

​O tem, kaj so inovacije, kultura in sistemi podjetja, ki podpirajo razmišljanje izven okvirjev, zakaj so prebojne misli gonilna sila razvoja vsake organizacije in zakaj nikoli ne smemo pozabiti na kreativnost, so spregovorili gostje drugega spletnega srečanja PRava stvar, ki je potekal 16. novembra.

Svoje bogate izkušnje in znanje so z nami delili Anisa Faganelj, vodja Akademije v AMZS, mag. Primož Zupan, izvršni direktor za nove poslovne modele in inovacije pri Založbi Rokus Klett in pionir na področju upravljanja z razvojem idej v Sloveniji, Nina Nia Šribar, strokovnjakinja v Upravljanju s kadri in splošnih zadevah, in mag. Vesna Stojanović, Korporativno komuniciranje, iz Telekoma Slovenije, ter Saša Gnezda, glavna urednica v podjetju Mediade.

Posnetek je na voljo na 👉 PRava stvar (meetpt.com).

Ponovno vabljeni v našo družbo 14. 12. 2022, ko bomo govorili o medgeneracijskem sodelovanju in mentorstvu.
Prijave so možne na 👉 https://prava-stvar.meetpt.com/.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->