Novica
01.Mar.2022

Odprte prijave za nagrado Primus

Primus je nazaj!

Primus_1.png

Kdo je najboljši komunikator med managerji? Izvedeli bomo maja, ko bomo znova podelili nagrado Primus. Od 1. marca zbiramo prijave in vabimo, da se prijavite oz. da prijavite managerja/ko, ki je sinonim za odličnost v poslovnem komuniciranju. Prijave zbiramo do 22. aprila, ampak še bolje bo, če jih pošljete čim prej. Prepričani smo namreč, da sta koronski leti spodbudili vodje, da več in bolje komunicirajo. Prijave sprejemamo TUKAJ.

Obstajajo vsaj trije razlogi, da izpolnite prijavnico.

1.            Primus je prepoznavna in priznana strokovna nagrada. Zasnovana je po vzoru nagrade Excel, ki jo v mnogih državah podeljuje Mednarodna zveza poslovnih komunikatorjev IABC (več o nagradi: www.iabc.com).

2.            Sodelovanje pri izboru za Primus je enkraten komunikacijski barometer. Je priložnost za pregled procesa in učinkov managerskega komuniciranja ter usklajenih naporov na področju poslovnega komuniciranja, hkrati pa tudi priložnost za pridobitev uporabne in strokovne povratne informacije.

3.            Že sama nominacija za nagrado Primus je priznanje, saj potrjuje komunikacijsko odličnost managerjev ter njihovo zavzetost za nadaljnji komunikacijski razvoj – tako osebni kot tudi razvoj organizacije v celoti.

Zmagovalca/ko bomo razglasili 5. maja, priznanje pa mu/ji podelili 12. maja na Slovenski konferenci za odnose z javnostmi. Več informacij na: nina.ostrbenk@zdruzenje-manager.si.

Se veselimo vaših prijav in hvala, ker tudi na ta način spodbujate odličnost v poslovnem komuniciranju.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->