Novica
25.Aug.2021

Odprte prijave za nagrade FEIEA GRAND PRIX 2021

Po letu premora so v Evropskem združenju internih komunikatorjev FEIEA ponovno zagnali tekmovanje za nagrade FEIEA Grand Prix. To je odlična priložnost, da tudi slovenski interni komunikatorji pokažete rezultate svojega trdega dela in se primerjate z najboljšimi v Evropi pri pripravi in izvedbi internih komunikacijskih strategij, dogodkov in kanalov.

FEIEA GP - enter-now-facebook.jpg

Pandemija je odličnost internega komuniciranja postavila v središče pozornosti, s potrebo po hitrem obveščanju, povezovanju in vključevanju zaposlenih, kjer koli so že bili. Nagrade FEIEA slavijo interno komuniciranje, ki ima pozitiven vpliv, je inovativno in kakovostno, zato so letos prenovili kategorije, da bi se čimbolj približali razvoju stroke in prakse.

Rok za prijavo je 17. september, tukaj pa lahko prenesete 2021 FEIEA Grand Prix awards entry pack s podrobnostmi o vsaki kategoriji in prijavnico.

Postopek ocenjevanja primerov ostaja enak in obsega tri kroge: ocena nacionalne žirije, nato vseevropske žirije in na koncu še izbor zmagovalcev s strani skupine neodvisnih strokovnjakov internega komuniciranja iz vse Evrope.

Ožji izbor prijavljenih primerov, ki so se uvrstili v finalni krog ocenjevanja bo objavljen oktobra, zmagovalci pa bodo razkriti novembra na posebni podelitvi nagrad v Švici.

V Evropskem združenju internih komunikatorjev FEIEA so že v pričakovanju vaših prijav! 

Člani PRSS imate pri prijavah popust namenjen članom FEIEA.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->