Novica
05.May.2022

Nagrado Primus 2022 prejme Sabina Sobočan!

Primus_finalistka_1.png

Primus, nagrada za komunikacijsko odličnost managerjev, ki sta jo letos obudili Slovensko društvo za odnose z javnostmi in Združenje Manager, gre prvič v roke managerki – Sabini Sobočan, direktorici družbe Varis Lendava. Komisijo je prepričala, ker je nosilka in razvijalka komunikacijske strategije navznoter, v podjetju, in ker jo odlikuje premišljena, odgovorna in strukturirana komunikacija do zunanjih javnosti, saj se zaveda, da izrečenih besed ni mogoče vzeti nazaj ali jih preklicati.

Priznanje bo prejela 12. maja na Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi.

Komisija je v izjemno hudi konkurenci ocenila, da je podelitev Primusa Sabini Sobočan pomembno sporočilo, da je dobra komunikacija managerjev ključna tudi v manjših in srednje velikih družinskih podjetjih ter da imamo izjemne komunikatorke med managerkami. Sabina Sobočan sicer od leta 2015 vodi podjetje Varis Lendava, kjer jo sodelavci in poslovni partnerji prepoznavajo po odprti, jasni in spoštljivi komunikaciji, katere cilj je slišati in razumeti sogovornika. Kot direktorica je razvijalka in nosilka korporativne in komunikacijske strategije. Kljub lastnim nadpovprečnim komunikacijskim veščinam si ves čas prizadeva krepiti svoje znanje, zavedanje o pomenu komunikacije pa potrjuje tudi z vključevanjem zunanjih strokovnjakov na točkah, kjer prepoznava potencial rasti. V letu 2022 je bila izbrana med 21 voditeljic, ki jih je v okviru predsedovanja EU francoski predsednik Emmanuel Macron 8. marca povabil v Elizejsko palačo k podpisu deklaracije za uravnoteženost spolov.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->