Novica
08.May.2019

Na SKOJ-u tudi delavnica za video vsebine!

22. SKOJ bo udeležencem postregel s kar se da uporabno vsebino, k temu pa bo zagotovo pripomogla tudi letošnja novost, in sicer smo program nadgradili z delavnico, ki jo bo vodil Peter Eisenberg, Director of Customer Success, Wochit.

SKOJ_Delavnica_Wochit_Cover (2).jpg

Video postaja vedno bolj iskana in privlačna taktika za povečanje posla. Vodilno svetovno podjetje na področju IT in omrežij Cisco predvideva, da bo do leta 2021 celoten  promet iz videoposnetkov predstavljal 82 % celotnega internetnega potrošniškega prometa, kar 54 % potrošnikov pa si želi, da bi blagovne znamke uporabljale več interaktivnih vsebin kot do sedaj. Več kot polovica strokovnjakov za marketing meni, da je video vsebina najboljša donosnost naložbe - videi namreč vodijo do kar 157 % povečanja v organskem prometu iskalnikov in 105 % več časa porabljenega na spletni strani.  Kar 73 % potrošnikov po vsem svetu z večjim užitkom na družbenih omrežjih spremlja tiste video vsebine, ki so zanimive in zabavne. 

Peter Eisenberg, bo na Delavnici o uporabi spletnega orodja za izdelavo videa Wochit poskrbel za novo uporabno znanje na področju video produkcije in več interaktivnih vsebin pri vašem delu. 


Za sodelovanje na delavnici s seboj potrebujete prenosni računalnik.

KDAJ: 22. maj 2019, 16.40-18.10

KJE: Hotel Slovenija, dvorana Vasco da Gama


Prijave bomo odprli 10. maja, ob 9.00 uri in jih zbirali na tej povezavi

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku, prijave pa so brezplačne, vendar omejene, zato pohitite.


Obvezne so predhodne prijave. V primeru, da se na delavnico prijavite in se je ne udeležite, vam zaračunamo 20 EUR. V kolikor se od delavnice odjavite, do najkasneje 21. 5. 2019, do 10.00 ure, neudeležbe ne sankcioniramo.


Se vidimo maja v Portorožu! 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->