Novica
12.Apr.2021

Maja Ambrož kot vodja Sekcije za družbeno odgovornost in nevladne organizacije

V PRSS obujamo Sekcijo za družbeno odgovornost in nevladne organizacije!

sekcija.png

V društvu obujamo Sekcijo za družbeno odgovornost in nevladne organizacije, vodstvo sekcije pa je prevzela Maja Ambrož, vodja tržnega komuniciranja v AMZS. Njen cilj za leto 2021 je predvsem spodbujanje razvoja, širitev (spo)znanj možnosti in ozaveščenosti, z namenom spodbude učinkovitih sprememb na področju družbene odgovornosti v najširšem kontekstu. Sekcija si želi združevati in nagovarjati gospodarstvenike, nevladnike, javno upravo in vse, ki želijo, ali pa bi morali ravnati v prid vseh deležnikov. 


“Vesela sem, da Slovenija premore toliko družbeno odgovornih podjetij, organizacij, ravnanj. Pa vendar zaznavam, da je družbena odgovornost le malokje in malokdaj udejanjena v svojem pravem bistvu. S pravim namenom, znanjem, povezovanjem in kančkom drznosti zmoremo oblikovati zares družbeno odgovorno družbo prihodnosti.” - Maja Ambrož

Nova vodja sekcije dodaja, da samo poslušanje in zavedanje preprosto ni več dovolj, saj se mora teorija  pretvoriti v prakso. Pri tem pa ključno vlogo na vseh ravneh igramo prav komunikatorji, s spodbujanjem družbene odgovornosti, humanitarnosti in medsebojne solidarnosti, z namenom iskanja sinergij pri spodbujanju družbene odgovornosti v organizacijah in med posamezniki.

Sekciji se lahko kot član/-ica društva PRSS pridružite tudi vi in soustvarite bolj družbeno odgovorno prihodnosti v Sloveniji. Pridružite se nam preko kontaktnega obrazca ali pa nam svojo željo sporočite na naš e-naslov prss@piar.si.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->