Novica
17.Jun.2019

Ksenija Benedetti navdušila komunikatorje PR05

​V ponedeljek, 10. junija, so primorski komunikatorji iz omrežne skupine PR05 Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) gostili alfo in omego protokola v Republiki Sloveniji.

64664071_197341367840665_5650889721182683136_nC.jpg

Ksenija Benedetti je v osemnajstletni karieri šefinje protokola Republike Slovenije ustvarila svojstveno blagovno znamko za protokol na najvišji ravni. Sicer tudi predavateljica na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem, je Ksenija Benedetti v dvournem predavanju o organizaciji dogodkov udeležence vidno navdušila, saj vprašanj ni in ni bilo konec. Srečanje sta soorganizirali Akademija za poslovni protokol in Univerza na Primorskem, kjer je Mirella Baruca, vodja službe za podobo UP, ponovno poskrbela za odlično izvedbo dogodka in za to, da smo se lahko družili v prostorih univerze. Prav partnerstvo z Univerzo na Primorskem daje srečanjem komunikatorjev nov zagon, saj nam podpora te ustanove pomeni zelo veliko, za kar smo ji vedno znova hvaležni. 

Organizacija dogodkov je pogosto v domeni tistih, ki pokrivajo področje odnosov z javnostmi, zato je bilo predavanje odlična izbira. Zaradi svojih dolgoletnih in bogatih izkušenj je Benedettijeva vrhunska poznavalka poslovnega protokola, katerega obvladovanje v številnih primerih poslovanja in delovanja v dejanskem življenju izraža profesionalnost, zanesljivost, kredibilnost in kompetentnost. Uspešno načrtovanje dogodkov in poznavanje protokolarnih pravil ter pravil primernega in učinkovitega komuniciranja so ključ do osebne odličnosti, predvsem pa velika moč tistih, ki se s tem ukvarjajo. Tovrstna predavanja so tako primerna za vse, ki v poslovnih stikih na različne načine nastopajo v imenu podjetja oziroma institucije.
Udeleženci so se ob zanimivih anekdotah, ki jih v pripovedovanju predavateljice ni manjkalo, iz srca nasmejali, prijetno druženje pa zaključili z željo po vnovičnem srečanju, saj sta dve uri minili prehitro. Naslednje, s prav tako izredno zanimivo in uporabno vsebino, bo organizirano po poletnih počitnicah.

Fotografije: Mirella Baruca, Breda Krajnc 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->