Novica
21.May.2019

Kdo so letošnji nagrajenci PRIZMA 2018?

Na letošnji 22. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi smo že 19. zapored podelili nagrade Prizma, nacionalne strokovne nagrade, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi.

zmagovalci novička.jpg

Preteklo leto je bilo izjemno produktivno za slovenske komunikatorje. Najboljši prijavljeni primeri so bili tudi nagrajeni s Prizmo. Med vsemi štirinajstimi prijavljenimi programi smo letos nagrade podelili v šestih kategorijah: programi internega komuniciranja, celoviti komunikacijski programi, programi upravljanja sprememb, specifični komunikacijski programi, programi družbene odgovornosti ter neprofitne kampanje in uporaba komunikacijskih veščin, komunikacijskih orodij in medijev.

Nagrado Prizma je v programu internega komuniciranja za projekt goinnovate 2018 prejel Gorenje, d. o. o., v kategoriji celoviti komunikacijski programi so si Ljubljanske Mlekarne in Taktik, d. o. o. prisvojili nagrado za projekt S posluhom za jutri. V kategoriji specifični komunikacijski programi so si Prizmo prislužili Fakulteta za varnostne vede (Univerza v Mariboru), Javna agencija RS za varnost prometa, Mestna občina Ljubljana inTaktik, d. o. o. za projekt PARKIRAJ IZGOVORE DRUGAM! Ne na mesta, rezervirana za invalide. LIDL Slovenija in Taktik, d. o. o.ter program Ekošola pa so v kategoriji družbene odgovornosti prejeli nagrado za projekt Hrana ni za v tjaven dan. V programu uporabe komunikacijskih veščin, orodij in medijev pa je slavil A1 Slovenija, d. d. za projekt RADIO HODNIK.

Z izzivi komuniciranja pa so se soočali tudi mladi komunikatorji, ki so sodelovali v študentskem natečaju »Inkubator PRiložnosti 2019«. Med prijavljenimi komunikacijskimi programi je strokovno žirijo najbolj prepričala komunikacijska rešitev »DIGIŠTUNF«, s katero sta si Pia Kraševec in Tilen Erjavec prislužila zmago.

Tudi 22. SKOJ je omogočil, da se nagradi posameznike, ki so prispevali predanost in trud konferenci. Naziv Prostovoljka leta, si je letos zaslužila članica PRSS-ja Bojana Leskovar.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom nagrad.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->