Novica
09.Mar.2018

Evropski komunikacijski monitor: Vaše mnenje šteje!

Avtorji Evropskega komunikacijskega monitorja vabijo strokovnjake za komuniciranje k sodelovanju v največji mednarodni raziskavi o trendih na področju odnosov z javnostmi. Letošnja raziskava se bo med drugim osredotočila na strateško komuniciranje kot tudi skupne točke in razlike v upravljanju odnosov z javnostmi po Evropi.

evropski komunikacijski monitor.jpg

Raziskavo Evropski komunikacijski monitor vodijo profesorji iz enajstih priznanih evropskih univerz (med njimi je tudi dr. Dejan Verčič s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani) v sodelovanju z Evropskim združenjem za izobraževanje in raziskovanje odnosov z javnostmi (EUPRERA), Evropskim združenjem direktorjev za komunikacije (EACD) in revijo Communication Director, sponzorira pa jo mednarodna agencija za odnose z javnostmi Ketchum

Vabimo vas, izpolnite vprašalnik na tej povezavi: http://www.communicationmonitor.eu in ga delite s svojimi sodelavci. Potrebujejo najmanj 100 izpolnjenih vprašalnikov iz Slovenije, da lahko našo državo primerjajo z drugimi državami in evropskim povprečjem.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->