Novica
10.Feb.2022

Evropski komunikacijski monitor

Začelo se anketiranje za letošnji Evropski komunikacijski monitor!

european-communications-monitor-logo-s.png

Vabimo naše članice in člane, da izpolnijo vprašalnik TUKAJ.  

Podatke posebej za Slovenijo in njeno primerjavo z drugimi evropskimi državami, bomo dobili le, če nas vprašalnik izpolni sto ali več.

Osrednje teme letošnjega Evropskega komunikacijskega monitorja so komunikacijske tehnologije in digitalizacija komuniciranja, svetovanje v komuniciranju, vpliv raznolikosti, enakopravnosti in vključenosti na komuniciranje, empatija pri vodenju in zavzetost zaposlenih, fleksibilno delo in digitalna orodja za sodelovanje ter strateška vprašanja odnosov z javnostmi in strateškega komuniciranja.

Evropski komunikacijski monitor je največja tovrstna raziskava na svetu, ki se letos izvaja šestnajsto leto zapored in vsakič zbere več kot 20.000 odgovorov iz več kot štirideset držav. Vsa letna poročila so brezplačno dostopna na naslednjem naslovu: https://www.communicationmonitor.eu, kjer je tudi seznam s povezavami na druge objave (knjige, članke, knjižna poglavja, referate...) in mnoge od teh so prosto dostopne (odvisno od avtorskih pravic).

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->