Novica
12.May.2021

Eventiada IPRA GWA prvič z nagrado PR Visionnaire in razširjenim seznamom nominacij

Eventiada IPRA GWA, največja komunikacijska nagrada v vzhodni Evropi, srednji Aziji in neodvisnih državah, objavlja nove kategorije in razpored za sezono 2021.

Eventiada_IPRA_GWA.jpg

Eventiada IPRA GWA je regionalni partner nagrad IPRA Golden World Awards, svetovnega tekmovanja, ki ga od leta 1990 organizira Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), eno najstarejših industrijskih združenj, ki že od leta 1955 postavlja standarde za odnose z javnostmi. Leta 2020 se je Eventiada IPRA GWA pridružila nagradam IPRA Golden World Awards v podporo ciljem ZN za trajnostni razvoj.

Potrditev programa IPRA, ki podpira cilje trajnostnega razvoja OZN, je bila zelo uspešna, kar nam je omogočilo, da smo v sezoni 2021 razširili kategorijo izjemnih kampanj, ki podpirajo cilje trajnostnega razvoja ZN. Letos je tudi uvedba PR Visionnaire, nove osebne nagrade, ki bo podelila priznanje najuglednejšim strokovnjakom za njihovo vizijo prihodnosti industrije in ustvarjanje novih trendov v komunikacijah.

Ključni datumi za Eventiado IPRA GWA 2021:

  • 1. junij 2021 - odprtje prijav
  • 15. oktober 2021 - prijave se zaprejo
  • 6. december 2020 - slavnostna slovesnost

Alexey Safronov, predsednik Eventiada IPRA GWA, generalni direktor Orta Communications Group: "Najboljše kampanje iz 14 držav je prepoznala visoko uvrščena in strokovna mednarodna žirija iz 35 nacionalnih združenj iz 17 držav. Eventiada IPRA GWA vzpostavlja komunikacijske standarde in trende in zelo smo veseli, da nam podpora IPRA pri trajnostnem razvoju ZN omogoča prepoznavanje najboljših trendov tudi na tem področju. Prišel je čas, da informacijski vizionarji, ki oblikujejo prihodnost komunikacij na svetu, izidejo na prosto. Zato bo uvedba nagrade PR Visionnaire letos postala nov pomemben mejnik."

Philippe Borremans, predsednik IPRA: "Po 400 dneh svetovne pandemije, na katero so vplivali komunikatorji iz vseh industrij in vlad, je zdaj čas, da izpostavimo in proslavimo vso trdo delo, ki je bilo opravljeno v zelo težkih razmerah. Naša vloga graditeljev mostov, združevanje ljudi ter ponujanje upanja in nasvetov je še bolj pomembna kot prej. Naša etična, zaupanja vredna in vključujoča komunikacija je najmočnejši protiukrep za ponarejene novice, nesporazume in ločitveno pripoved. Vsi bi morali biti ponosni, da smo del našega lepega, a hkrati ključnega poklica. Dolgoročni odnosi med IPRA in OZN, vključno s cilji ZN za trajnostni razvoj, zagotavljajo popoln okvir za strokovnjake za odnose z javnostmi v podporo resničnim in oprijemljivim globalnim prednostnim nalogam. Veseli smo, da je del tega procesa Eventiada IPRA GWA, največji program za nagrajevanje komunikacij v regiji."

Eventiada IPRA GWA bo s 1. junijem sprejemala prijave v naslednje kategorije:

  • izjemne kampanje, ki podpirajo cilje trajnostnega razvoja ZN
  • Nagrade za področja prakse
  • Nagrade za posebne kategorije
  • Nagrade za osebne kategorije
  • Prispevek k kategorijam komunikacijske industrije
  • Medijske kategorije
  • Najboljše mladinske kampanje

Oddaja prispevkov v angleškem jeziku za kampanje, ki so potekale med 1. septembrom 2020 in 1. septembrom 2021, bo na voljo na naši spletni strani: www.eventiada.com/en

O nagradi:
Eventiada IPRA GWA je največja komunikacijska nagrada v vzhodni Evropi, neodvisnih državah in osrednji Aziji, ki se podeljuje od leta 2011. Leta 2020 se Eventiada IPRA GWA pridruži nagradam IPRA Golden World Awards v podporo ciljem ZN za trajnostni razvoj.
Eventiada IPRA GWA je regionalni partner nagrad IPRA Golden World Awards, svetovnega tekmovanja, ki ga od leta 1990 organizira Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), eno najstarejših industrijskih združenj, ki že od leta 1955 postavlja standarde za to panogo in sodeluje z OZN od leta 1984.
Leta 2020 je nagrada združila največje večnacionalne in nacionalne korporacije, globalne in lokalne nevladne organizacije, vlade, mrežo in neodvisne agencije ter ustvarjalno mladino iz 14 držav: Armenije, Belorusije, Bolgarije, Hrvaške, Madžarske, Kazahstana, Latvije, Poljske, Romunije , Rusija, Srbija, Tadžikistan, Turčija in Ukrajina. Zmagovalce je izbrala mednarodna žirija 35 nacionalnih združenj iz 17 držav.
Eventiada IPRA GWA od leta 2011 organizirata Orta Communications Group in Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA). Podpirajo ga APRA (Azerbajdžan), APRA (Armenija), AKKK (Belorusija), Baku School of PR, BAPRA (Bolgarija), HUOJ (Hrvaška), EPRA (Estonija), IPR (Belorusija), MTL (Finska), MPRSZ (Madžarska), LASAP (Latvija), PRSS (Slovenija), PSPR (Poljska), ARRP (Romunija), DSOJ (Srbija), IDA (Turčija), TÜHID (Turčija). V Rusiji Eventiada IPRA GWA podpira Združenje menedžerjev (AM), Moskovska državna univerza Lomonosov in Ruska državna socialna univerza, RAEC, AKAR, AKMR, AKOS, RASO, RAPR, PRCA Rusija, ARDA, RBEN, ABKR, RAMU.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->