Novica
18.Apr.2023

En KIK svežih vsebin

20. aprila nas bodo v Tehnološkem parku povezale tri sekcije konference internega komuniciranja KIK 2023: strokovna, ki navdihuje predvsem komunikatorje in kadrovike, poslovna, namenjena voditeljem in managerjem ter sekcija Zlata nit – za čisto vse, ki nas veže ambicija kakovostnih ter zdravih odnosov med nami.

KIK.jpg

Strokovna sekcija bo razkrila:

Kje na Slovaškem so zaposleni pri Gospodarju prstanov. Dobro prakso sodelovanja za zdravo okolje z Metrohm Research Slovakia bo predstavil Igor Bubenik, vodja komunikacij in ESG ekipe v Corwinu.

Tri stebre interne komunikacije Telemacha bo predstavila Greta Šter, vodja korporativnega komuniciranja in odnosov z javnostmi v Telemach Slovenija.

Kako se je rodila ekipa: Varis da se!, bosta razkrila Matej Furlan, vodja splošne službe, in Urška Horvat, interno komuniciranje v Varis Lendava.

Kako so se komuniciranja prenosa vodenja družinskega podjetja na mlajšo generacijo lotili v LOTRIČ Meroslovje, nam bo zaupala Tatjana Jelenc, vodja marketinga in odnosov z javnostmi.

Za odnose med nami se bomo opremili s trendi, mednarodnimi in domačimi praksami.

Podroben program si lahko ogledate tukaj. Članice in člani PRSS na KIK 2023 po ugodnejši ceni.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->