Novica
03.Apr.2023

Dogodki ABC trajnosti

Ste morda zamudili katerega izmed naših dveh dogodkov ABC trajnosti, pa vas trajnostno delovanje in poslovanje organizacij zelo zanima? Brez skrbi, dogodka si lahko ogledate tudi za nazaj.

3.png

Na potovanje trajnostne abecede smo stopili 21. februarja, ko so se nam na dogodku Zakaj in Kako začeti s trajnostjo pridružili Erato Panayiotou, vodja v oddelku ESG Consulting pri PwC Slovenia, pooblaščena okoljevarstvenica (CEnv SocEnv) ter pooblaščena upraviteljica virov in odpadkov (CRWM MCIWM), Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarna Laško Union in Nataša Teraž Krois, vodja razvoja in trajnosti, Lumar hiše ter Boštjan Kralj, vodja tržnega komuniciranja, Lumar hiše. Svoje znanje, bogate izkušnje in prakse so na drugem dogodku Koraki do trajnostne strategije, z nami delile Simona Roškar, komunikatorka, ekonomistka in predavateljica na Visoki šoli za multimedije, mednarodno licencirana trenerka kreativnosti po metodi 12 dejavnikov inoviranja in licencirano vodjo za trajnostni razvoj ECQA, Barbara Kobale, vodja tima za trajnostni razvoj in družbeno odgovornost v podjetju MARLES hiše Maribor in Nataša Češnovar Gregorc, direktorica raziskav in razvoja v strateško poslovni enoti delikatesnih namazov v Droga Kolinski, članici Atlantic Grupe. 


Večkrat smo poudarili, da trajnost nikakor ni in nikoli ne bo zgodba samo enega posameznika, začne pa se v doma - v lastni hiši. Najlepša hvala, da ste z nami delili svoje bogate izkušnje. Tehnično podporo nam je zagotovil MeetPoint, ki se mu najlepše zahvaljujemo.

 
Vabljeni k ogledu! https://abc-trajnosti.meetpt.com/video

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->