Novica
20.Feb.2018

Dogodek SIK PRSS: Podkrepite skladnost in etičnost s pravo komunikacijo

Komuniciranje skladnosti poslovanja in etičnega ravnanja ima pri krepitvi ugleda, stabilnosti in zaupanja v podjetju vse večjo vlogo. Kako narediti prve korake smo spoznavali na delavnici Sekcije za interno komuniciranje PRSS Komuniciranje skladnosti poslovanja in integritete, ki je potekala v četrtek, 15. februarja v ljubljanskem Poligonu.

podkrepitev skladnosti in eticnosti.jpg

Kaj skladnost in integriteta poslovanja sta je uvodoma predstavila predsednica Evropskega inštituta za skladnost in etiko poslovanja Andrijana Bergant. Sledila sta dva domača primera sodelovanja komunikatorjev in pooblaščencev za skladnost pri uvajanju smernic v prakso. Aktivnosti skupine NLB, nujnost sodelovanja komunikatorjev z oddelkom za skladnost poslovanja ter primere dobre prakse, pa tudi kakšne malo manj dobre, sta povzela Rok Praprotnik, pooblaščenec za skladnost poslovanja in integriteto v skupini NLB, in direktor Centra za korporativno komuniciranje in strategijo v NLB Andrej Krajner. Zakaj naj bi bila korporativna integriteta sestavni del vsakodnevne poslovne politike vsake družbe pa sta na Petrolovem primeru uvajanja smernic korporativne integritete v prakso prikazali Nina Potisek, direktorica Procesne podpore in Ravnanja s človeškimi viri v Petrolu in Urška Ojsteršek, vodja internega komuniciranja v Petrolu. 

Za izvedbo dogodka se zahvaljujemo sponzorju Droga Kolinska, ki je gostoljubno poskrbel, da so udeleženci med dogodkom lahko posegli po  hladnih napitkih.

Več fotografij: 
https://www.facebook.com/pg/slo.prss/photos/?tab=album&album_id=10155536667470749

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->