Novica
04.May.2023

​Do SKOJ-a nas loči samo še en teden.

SKOJ vsako leto združuje več kot 200 komunikatorjev iz Slovenije in tujine, ki konferenco razumejo kot mesto združenih trendov na področju odnosov z javnostmi in zbranih idej domačih ter tujih predavateljev.

25. skoj.png

Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi (SKOJ), ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) letos organizira že 25., je najstarejša kontinuirana strokovna konferenca nacionalnega društva za odnose z javnostmi v regiji, ki naslavlja relevantne ter pereče tematike, s katerimi se komunikatorji dnevno srečujemo.

Na SKOJ-u, osrednji panožni konferenci, je na prvem mestu vedno kakovostna vsebina, piko pa i pa predstavlja tudi vrhunska udeležba strokovnjakov za komuniciranje iz najrazličnejših organizacij.

Priti na SKOJ pomeni poslušati najboljše. Iz podjetij, agencij, medijev in drugih institucij, kajti iz njihovih uspehov (in morebitnih napak) se lahko veliko naučimo. Vsak, ki želi svojo profesionalno komunikacijsko pot razvijati in na njej napredovati, ima priložnost to početi skupaj s tistimi, ki imajo isto željo in podobne cilje. Na enem mestu, v dveh dneh. 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->