Blog
15. april 2018

Pa je tu!

Nova spletna stran je tik pred SKOJ-em pripravljena za obiske

blog.jpg

Tik pred največjim letnim dogodkom komunikatorjev je prav, da na najboljši možen način zasije tudi nova spletna stran. Svež dizajn, predvsem pa premik uporabnih informacij, novic, blogovskih zapisov in fotografij na sam vrh spletne strani je verjetno največja razlika, ki je poleg nove oblike vidna navzven. Seveda pa je preko spletne strani možno početi še marsikaj, denimo izposoditi si knjige iz bogate zbirke, ki jo ima društvo, naročiti se na prejemanje novičnika ali revije PR2 in nenazadnje tudi pogledati kje je kakšno prosto delovno mesto ali možnost za prakso. 

Naslednje leto bo preko spletne strani možna tudi oddaja prijav za največje in najpomembnejše slovenske nagrade za odličnost v komuniciranju, Prizma in še bi lahko naštevali.

Zakaj nova stran? Zato, ker si želimo jo polniti z uporabnimi informacijami za komunikatorje in s tem doseči, da je ne bomo obiskovali le kakšen mesec ali dva pred SKOJ-em, temveč preko celega leta. Ja, tudi vsi dogodki bodo na spletni strani, ki pa jih, kot lahko vidite, sploh ni malo. In če seštejete, da so vsi naši izobraževalni dogodki brezplačni, je to že kar dober value for money, kajne?

Srečno nova spletka!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->