Blog
4. junij 2020

[COVID-19, 𝐏𝐑emagajmo ga skupaj] Tatjana Novak, Press Clipping

COVID-19_ PRemagajmo ga skupajr.png

Odločanje v težkih situacijah prav gotovo daje tudi največje izzive. Ker smo bili že vajeni dela od doma smo zajeli dodatna jadra in interno komunicirali na daljavo. Na prvem mestu smo poskrbeli za zdravje sodelavcev v podjetju. Izzivi so se pokazali pri delu z naročniki. Med njimi so nastajale »pandemske« razlike, eni so ustavljali svoje poslovanje, drugi dodatno, krizno načrtovali in strateško komunicirali. Trd izziv v obliki »Nemogoče misije« je prav gotovo Izpeljati razvojne evropske projekte brez odstopanja v vsebini in financiranju. Aktivneje smo krenili v procesne izboljšave podjetja, saj smo ugotovili, da je dejansko ta čas zdaj namenjen transformaciji. Digitalna strategija Press clippinga, ki smo jo planirali zaključiti 2022 bo končana že konec tega leta. Leto 2021 bo naše leto novega pristopa. Ker pa je država v času epidemije ukinila razvojne razpise vse svoje učinkovite aktivnosti prilagajamo novim poslovnim razvojnim modelom in z njimi lovimo poslovno ravnotežje.

Učinkovita komunikacijska kanala med zaposlenimi sta prav gotovo Slack in WhatsApp, do kupcev pa vedno uberemo tisto orodje, ki je njim najbolj primerno (zoom, skype,....). Posebni vzorci v komuniciranju, poslovanju se kažejo ob koncu vsakega dne. Smo kot stalno učeči se sistem, sproti se prilagajamo in sprejemamo odločitve. Noben trg ne more sprejeti tveganj, ki so nastala, kaj šele, da imamo izdelane modele pri 90% padcu gospodarske panoge.
Pomembno je, da imamo skupne cilje. Da skupaj preživimo. Skupaj drug drugega podpremo.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->