Blog
26. marec 2020

[COVID-19, 𝐏𝐑emagajmo ga skupaj] Gregor Lednik, Zavarovalnica Sava

"KORORNAVIRUS ni samo zdravstveni problem. Postaja problem družbe in odnosov. Je velik komunikacijski in poslovni izziv." piše Gregor Lednik (Zavarovalnica Sava).

COVID-19_ PRemagajmo ga skupaj (8).png

𝗡𝗮𝗷𝘃𝗲𝗰̌𝗷𝗶 𝗶𝘇𝘇𝗶𝘃 𝘇𝗮𝗱𝗻𝗷𝗲𝗴𝗮 𝘁𝗲𝗱𝗻𝗮? 

Največji izziv zadnjega tedna je zagotovo Covid-19 - tako poslovno kot komunikacijsko. Morali smo hitro reagirati in ocenjujemo, da smo bili med prvimi, ki so se odločili za preventivni umik vseh zaposlenih, kar pa je velik izziv. V teh razmerah je namreč ključno poiskati način, da izvajamo vse ključne funkcije našega poslovanja.

𝗞𝗼𝗻𝗸𝗿𝗲𝘁𝗻𝗼: 𝟯 𝗻𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷 𝘂𝗰̌𝗶𝗻𝗸𝗼𝘃𝗶𝘁𝗲 𝗮𝗸𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶, 𝗸𝗶 𝘀𝘁𝗲 𝗷𝗶𝗵 𝗸𝗼𝘁 𝗽𝗼𝗱𝗷𝗲𝘁𝗷𝗲 𝗻𝗮 𝗻𝗼𝘃𝗼 𝘂𝘃𝗲𝗱𝗹𝗶 𝘇𝗮𝗿𝗮𝗱𝗶 𝗖𝗼𝘃𝗶𝗱-𝟭𝟵?

(1.) Vzpostavitev kriznega štaba za zagotavljanje varnosti, preglednosti, delovanja vsega potrebnega in konsistentne komunikacije z zaposlenimi.

(2.) Preventivni umik, da zagotovimo zdravje naših zaposlenih. To je vključevalo iznos opreme in ureditev dela na domu.

(3.) Komunikacijska platforma znotraj internega portala Covid-19 Info Point. Tu vsi dobijo vse potrebne informacije za učinkovito delo.

𝗡𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷 𝘂𝗰̌𝗶𝗻𝗸𝗼𝘃𝗶𝘁 𝗸𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗸𝗮𝗰𝗶𝗷𝘀𝗸𝗶 𝗸𝗮𝗻𝗮𝗹 - 𝘇𝗮𝗽𝗼𝘀𝗹𝗲𝗻𝗶, 𝗱𝗼𝗯𝗮𝘃𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝗶, 𝗸𝘂𝗽𝗰𝗶? 𝗦𝗲 𝘇̌𝗲 𝗸𝗮𝘇̌𝗲 𝗸𝗮𝗸𝘀̌𝗲𝗻 𝗽𝗼𝘀𝗲𝗯𝗲𝗻 𝘃𝘇𝗼𝗿𝗲𝗰 𝗽𝗿𝗶 𝗸𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗿𝗮𝗻𝗷𝘂?

Najbolj učinkovit in edini kanal, ki se ga nihče ne boji je elektronska pošta. Pri tem kanalu se kaže vzorec v tem, da se je nepotrebna elektronska pošta zmanjšala na minimum, komuniciranje, ki nima poslovne podlage, pa se je preneslo na druga družbena omrežja.

𝗜𝗺𝗮𝘁𝗲 𝘀̌𝗲 𝗸𝗮𝗸𝘀̌𝗻𝗼 𝗱𝗼𝗱𝗮𝘁𝗻𝗼 𝘀𝗽𝗼𝗿𝗼𝗰̌𝗶𝗹𝗼 𝘇𝗮 𝗸𝗼𝗹𝗲𝗴𝗲 𝗸𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗸𝗮𝘁𝗼𝗿𝗷𝗲?
KORORNAVIRUS ni samo zdravstveni problem. Postaja problem družbe in odnosov. Je velik komunikacijski in poslovni izziv. Bodite močni in ostanite zdravi.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->