Dogodki

september 2021

1 dogodek
sep 08. 2021

Zavzetost v novi realnosti #4

Ob koncu poletja in z vstopom v napovedani četrti val epidemije smo komunikatorji v podjetjih in organizacijah znova pred izzivi, kako ohranjati energijo, zavzetost in seveda zdravje zaposlenih. Tako bo septembrski dogodek izmenjave praks Zavzetost v novi realnosti #4 še kako dobrodošel. Ponovno bomo delili prakse internega komuniciranja pred, med in po epidemiji. Tokrat bodo z nami Katarina Prešern iz Telekom Slovenija, Eva Pečovnik iz Lidl Slovenija ter Maja Ambrož iz AMZS. Dogodek bo potekal v sredo, 8. septembra, med 15. in 16.30 uro preko platforme Zoom.

Dogodki Zavzetost v novi realnosti so brezplačni, se je pa nanje potrebno prijaviti. Prijave za četrti dogodek sprejemamo do srede, 8. septembra, do 10. ure. Svojo vstop na dogodek si zagotovite preko povezave TUKAJ.

Na dan dogodka boste na e-naslov, vpisan ob prijavi, prejeli spletno povezavo do dogodka. 

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član