Dogodki

junij 2019

1 dogodek
jun 27. 2019

Spoznajte prakse internega komuniciranja iz letošnje Prizme 2018

Na letošnji 22. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi smo že 19. zapored podelili nagrade Prizma, nacionalne strokovne nagrade, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi.  V kategoriji interno komuniciranje je nagrado Prizma prejel Gorenje, d.o.o., za projekt goinnovate 2018. 

Da pobližje spoznamo nagrajeni projekt in ostale prijavljene komunikacijske programe v tej kategoriji, bomo v četrtek, 27. junija 2019, prisluhnili predstavitvam praks internega komuniciranja iz letošnje Prizme. Dogodek, v organizaciji Sekcije za interno komuniciranje, bo gostil NLB Center inovativnega podjetništva (Trg republike 2, Ljubljana), in sicer od 13. do 15. ure.  

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član