Dogodki

marec 2019

mar 06. 2019

PRaksalnica št. 3: Priprava strategije ali letnega načrta družbeno odgovornih aktivnosti z Alenko Jakomin

Vabimo vas na 3. PRaksalnico PRSS - delavnico, na kateri se bomo skupaj lotili praktičnega vidika priprave načrta družbeno odgovornih aktivnosti v podjetju.

mar 07. 2019

Regija 03: Vplivnostni marketing/ Influence marketing

Bi radi v vašem podjetju sodelovali z influencerji oziroma vplivneži, pa ne veste, kako in kje začeti? Se še sprašujete, ali je influencer marketing sploh primeren za vaše podjetje?  

Naše srečanje bo tokrat namenjeno spoznavanju relativno novi obliki marketinga - vplivnostnemu marketingu. Naša gosta bosta Ana Žontar Kristanc in Simon Šketa.  

mar 13. 2019

Okrogla miza: Med idealom in resničnostjo – stanje slovenske komunikacijske stroke

IABC Slovenija vljudno vabi na okroglo mizo »Med idealom in resničnostjo – stanje slovenske komunikacijske stroke«, na kateri bomo z gosti iz različnih področij spregovorili o trenutnem stanju na področju strateškega komuniciranja v Sloveniji, ključnih izzivih, s katerimi se slovenski komunikatorji srečujejo v svojem poklicu, trendih na področju komuniciranja ter priložnosti za doseganje odličnosti strateškega komuniciranja v Sloveniji.

mar 29. 2019

1. Dan komunikatorjev javnega sektorja

Sekcija za komunikatorje v javnem sektorju, 29. marca 2019 v Ljubljani pripravlja 1. Dan komunikatorjev javnega sektorja - konferenco, namenjeno vsem, ki se ukvarjajo s področjem odnosov z javnostmi v širši javni upravi. 

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član