Dogodki

junij 2018

jun 04. 2018

Komunikacijski zos za Ekologe brez meja

Pridružite se nam v komunikacijski svetovalnici Komunikacijski zos, ki bo v ponedeljek 4. 6. 2018, ob 15. uri, v prostorih Fakultete za družbene vede v Ljubljani.

jun 05. 2018

Miti in resnice o GDPR

Pravijo, da nikoli ni prepozno. Zato, čeprav smo že vsi padli noter, se bomo vseeno pogovarjali o GDPR - kaj nas žuli, kaj smo rešili, česa še sploh ne vemo.

jun 12. 2018

KRASNI NOVI SVET (MEDIJEV): celostno upravljanje medijskih informacij

Vas zanima, kakšna je podoba slovenske medijske krajine in kako se je v zadnjih letih obči medijski prostor spremenil? Ali veste, zakaj je tako pomembno, da imate v vašem podjetju/organizaciji v medijski prostor celosten vpogled? In kdo vse mora biti s tem seznanjen?

jun 18. 2018

Kreativna delavnica z Nastjo Mulej - Najprej je bila ideja

Poletje je idealno za srečanje z Nastjo Mulej, magistro komunikologinje, univerzitetno diplomirano ekonomistko in sociologinjo ter edino licencirano trenerko de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član