Dogodki

april 2018

3 dogodki
apr 05. 2018

Regija 01: Kako preživeti v primežu anonimk, javnih obračunov, afer in drugih hudih zgodb?

Ne le vodilni in drugi izpostavljeni posamezniki, prav vsak med nami se lahko hitro znajde v primežu anonimk, javnih obračunov in drugih hudih zgodb, ki zamajejo ugled, dostojanstvo in prihodnost človeka, vsem na očeh.

apr 15. 2018

Prihaja EuroPCom 2018

Do 15. aprila lahko sodelujete in prispevate svoje predloge za mednarodno konferenco EuroPCom, ki bo 8. in 9. novembra 2018 potekala v Bruslju.

apr 18. 2018

Komunikacijski zos že prihodnji teden!

Sekcija IABC Slovenija PRSS vse študente vabi na tretji Komunikacijski zos, ki bo v sredo, 18. aprila ob 17. uri, v prostorih Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Tokratni Zos bo namenjen študentskim organizacijam, ki potrebujejo pomoč izkušenih komunikatorjev. Pomagali bomo društvom: - Globallis – študentsko društvo za mednarodne odnose - Društvo študentov biologije - Društvo študentov medicine - Študentsko politološko društvo – Polituss Če želite sodelovati v tej izjemni svetovalnici, kjer lahko s svojimi idejami in znanjem pomagate nevladnim organizacijam oz. društvu ter hkrati delite in pridobite dragocene izkušnje, se prijavite na elektronski naslov iabc.slovenia@gmail.com. Prijave zbiramo do petka, 13. aprila, oziroma do zasedbe prostih mest. Veseli vas bomo!

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član