Dogodek

nov 28. 2018

PRaksalnica št. 2: Med všečnostjo in stilom


Od Aristotela naprej vemo, da je odlika govorca izbrati pravo stilno raven: visoki, srednji ali nizki stil. Digitalna doba z neformalnostjo in navidezno govornostjo je izbiro prepustila »občutku« všečnosti. Ali je v besedilih odnosov z javnostmi sploh mogoče razmišljati o jezikovnih strategijah na podlagi antične retorike? Kaj je dober stil in ali ga je mogoče prepustiti naključju?

Vse to in še kaj v 2. PRaksalnici našega društva, ki jo bo tokrat vodila dekanja Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, prof. dr. Monika Kalin Golob.

KDAJ? Sreda, 28. 11. 2018, 17.00

KJE? FDV, predavalnica št. 2

PRaksalnica je brezplačna.

Predavateljica bo z veseljem odgovorila tudi na konkretna vprašanja ali dileme, zato ste vabljeni, da nam do 25. 11. 2018 na prss@piar.si pošljete vaša vprašanja in primere.Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.com/e/praksalnica-st-2-med-vsecnostjo-in-stilom-tickets-52508217492

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->