Dogodek

mar 29. 2019

1. Dan komunikatorjev javnega sektorja


Sekcija za komunikatorje v javnem sektorju, 29. marca 2019 v Ljubljani pripravlja 1. Dan komunikatorjev javnega sektorja - konferenco, namenjeno vsem, ki se ukvarjajo s področjem odnosov z javnostmi v širši javni upravi. 

Na 1. Dnevu komunikatorjev javnega sektorja pričakujemo strokovnjake tako iz zasebnega kot javnega sektorja, z namenom, da skupaj izmenjamo izkušnje ter se domov vrnemo s svežimi idejami, ki bodo obogatile vsakdanjo prakso odnosov z javnostmi.

Med drugim bomo spregovorili o blagovnih znamkah in znamčenju delodajalca v javnem sektorju, predstavili nekatere primere dobrih praks, slišali precej praktičnih napotkov o rabi družbenih medijev, merjenju učinkovitosti in kriznem komuniciranju.

Dogodek je brezplačen, obvezna je prijava.
Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.com/e/1prjs-1-dan-komunikatorjev-javnega-sektorja-tickets-51630329706

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->