Novica
17.Sep.2019

Uspešna komunikacija in obvladovanje konfliktov

https___cdn.evbuc.com_images_70223283_220708885641_1_originalW.jpg

Ne pozabite!

9. oktobra v goste v Maribor prihaja Boštjan Polutnik, višješolski predavatelj, praktik na področju odnosov z javnostmi in transakcijski analitik, ki pripravlja celodnevno delavnico o uspešni komunikaciji in obvladovanju konfliktov. Člani PRSS se lahko delavnice udeležite po znižani ceni.

Kadar je naš poklic vezan na delo z ljudmi, je potreba po sistematičnem in stalnem pridobivanju socialnih in čustvenih veščin toliko pomembnejša. V medosebni komunikaciji pride do konfliktnih situacij, ki se jih na seminarju učimo reševati z enostavnimi orodji, ki temeljijo na transakcijski analizi. Gre za psihološko teorijo osebnosti, ki jo udeležencem približamo na preprost način, v praksi pa je enostavno uporabna in zelo učinkovita. Ko osvojimo tak način komunikacije, smo sposobni konflikte reševati konstruktivno, pomembno pa je tudi to, da doživljamo bistveno manj stresa. V organizaciji tak način komunikacije pripomore k boljši organizacijski klimi in večjemu zadovoljstvu kupcev/uporabnikov storitev in poslovnih partnerjev.

Izvajalec seminarja bo višješolski predavatelj Boštjan Polutnik. Več o njem si lahko preberete na spodnjem linku.

Prijavite se lahko tukaj, kjer si lahko preberete tudi več o dogodku.

Kotizacija za seminar znaša 140 evrov + DDV, za člane PRSS pa velja znižana cena 120 evrov + DDV in se plača po izdanem računu, ki vam ga bomo posredovali po prijavi. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest, saj v skupino sprejmemo največ šestnajst udeležencev.

Celotna ponudba seminarjev je objavljena na naši spletni strani www.mojstatus.si. Za še dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu info@mojstatus.si.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->