Novica
19.Apr.2018

Študentski sekciji PRSS tudi IABC-jeva nagrada Sharon Berzok Student Award

Iz mednarodnega združenja IABC so sporočili, da so na letošnjem ocenjevanju komunikacijske odličnosti Zlato pero nagradili Študentsko sekcijo PRSS tudi s posebnim priznanjem Sharon Berzok Student Award.

23550335_1961272240556025_1378058737395163251_o.jpg

Nagrado podeljujejo študentom, ki dosežejo najvišje standarde komunikacijske odličnosti v študentskih kategorijah tega priznanega mednarodnega ocenjevanja. S predstavljenim projektom PR teater si je ŠS PRSS  tako prislužila dve priznanji, ob Zlatem peresu tudi to posebno priznanje za najboljšo študentsko prijavo in s tem 500 ameriških dolarjev vredno štipendijo za poklicni razvoj in izobraževanje.

ŠS PRSS je bila edina dobitnica med študenti na letošnjem ocenjevanju Zlato pero, za katerega je bila značilna visoka udeležba. Nagrade Zlato pero so tako kot delovanje mednarodnega združenja poklicnih komunikatorjev IABC namenjene uveljavljanju globalnih standardov za komunikacijski poklic.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->