Novica
17.Apr.2018

Prijave za nagrado Prizmo smo podaljšali do petka

V labirintu komuniciranja včasih naletimo tudi na oviro, ki ji pravimo čas. Na to oviro ste mnogi med vami naleteli v zadnjih dnevih, ko vam je zmanjkovalo časa za kakovostno izpolnjevanje prijav za nagrado Prizmo. Na vašo željo se je strokovna žirija odločila, da podaljša rok za prijavo.

PRSS_Novicke_1030x963.jpg

Prijave za nagrado Prizma podaljšane do petka, 20. aprila 2018, do 12. ure!

Sedaj bodo imeli vsi vaši odlični komunikacijski programi priložnost, da zasijejo v soju žarometov na 21. SKOJ-u. Morda pa boste ravno vi odnesli domov plaketo in vaše komunikacijske programe odeli z laskavim nazivom. Da bo izpolnjevanje prijave zahtevalo čim manj vašega dragocenega časa, smo za vas pripravili tudi koristne napotke za pisanje prijave. Sedaj pa ne odlašajte niti sekunde več in hitro izpolnite prijavo.

Se vidimo na odru za zmagovalce! 

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->