Novica
06.Oct.2019

Kadrovik in piarovec v novodobnem svetu Mihael Žmahar

​Piarovci in kadroviki so v podjetju tisti, ki so v največjem stiku z resnično energijo organizacije, čustveno energijo ljudi, ki organizacijo sestavljajo. In prišel je čas, ko osnovni prijemi gradnje odnosov niso več dovolj. Ko ni več dovolj samo razumeti stranke, ljudi, sodelavce, ampak jih je potrebno zaznati na bolj subtilni ravni in na ta način s svojim sporočilom dosegati vrednejše odnose.

Mihael_Žmahar[1].jpg

Na delavnici se bomo poučili o ključnih zakonih odnosov, ki jih mora poznati vsak kadrovik in piarovec, ki želi v prihodnosti graditi pozitivne odnose. Pogledali bomo kako se prilagoditi hitrim spremembam, ki se dogajajo v novodobnem svetu, novim tehnologijam, spremembam kolektivne zavesti, kako je potrebno v tem svetu delovati in razmišljati, da se te spremembe opazi. Žmahar bo predstavil kompetence kadrovikov in piarovcev, s katerimi lahko vplivajo na spreminjanje zavesti različnih deležnikov s katerimi imajo odnose. Na delavnici se bo Žmahar dotaknil energijskih zakonov gradnje odnosov, vplivanja na javnosti in ustvarjanja močnih čustvenih povezav z ljudmi. Delavnico bo zaključil z vajo meditacije v kateri bomo odkrivali svoje energijske in čustvene vzvode, ki jih lahko uporabljamo pri svojem delu. Meditacija bo vodena in bo primerna tako za tiste, ki meditirajo  redno, kot tiste, ki bodo meditirali prvič.

Mihael Žmahar je coach in predavatelj. Razvil je programe Poslovna šola v duhovni dobi, Atlantis Master - program modernega voditeljstva, Šola za lightworkerje, Mojster meditacijske terapije. Je avtor treh knjižnih prodajnih uspešnic in soorganizator največjih osebnostnih seminarjev, na katerih gosti svetovno prepoznane predavatelje, med njimi Neale Donald Walsch, Jay Shetty ... Z delavnicami, seminarji in meditacijami izboljšuje življenja mnogih. Je redni gost v televizijskih oddajah, pisec člankov za revije in nasploh človek, ki ga zanima kako pustiti pozitiven pečat v svetu.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->