Novica
20.Sep.2019

6. KONFERENCA O ZAVZETOSTI: Nova doba dobrega počutja in energijskega ravnovesja

​6. konferenca o zavzetosti na temo dobrega počutja in energijskega ravnovesja.

23.jpg

Dobro se je dobro počutiti! Naše počutje pa je prenosljivo. Ker s sodelavci običajno preživimo več časa, kot z družino in prijatelji, se vprašajmo, kaj bomo naredili, da se bomo vsi dobro počutili.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Slovenska kadrovska zveza (SKZ) vabita na 6. konferenco o zavzetosti z osrednjo temo dobrega počutja in energijskega ravnovesja. Dogodek se bo odvil 22. oktobra 2019 od 13. do 17. ure v Kreativnem centru Poligon, Tobačna ulica 5, Ljubljana.

Osrednji gostje dogodka bodo bodo pokrili tri različna področja doseganja lastnega počutja in ravnovesja: 
- dr. Klemen Podjed, poslovni trener, svetovalec in ICF coach bo predstavil inovativen pristop imenovan Kolo dobrega počutja; 
- Simona Lobnik Ambrožič, profesorica slovenščine in svetovalka razvojno kadrovskih procesov za podjetja. Z vodenjem pogovornega omizja bo skupaj s svojimi sogovorniki prikazala pomembnost ravnotežja delovnega in zasebnega življenja; 
- Mihael Žmahar, coach in predavatelj, ki nam bo predstavil, kako dosegati iskrenejše odnose in v delo vplesti nova razumevanja, katere zahteva nova doba. 

Program: 

Konferenca je za člane PRSS in SKZ brezplačna, prijave pa so obvezne. Prijavite se tukaj.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->