Novica
04.Nov.2019

10 razlogov, zakaj ne smete zamuditi 10. PR teatra

​PR teater velja za največjo in najbolj odmevno študentsko konferenco o odnosih z javnostmi pri nas. Organizirajo ga študentje iz Študentske sekcije PRSS. Vsako leto se na odru konference zberejo izkušeni strokovnjaki odnosov z javnostmi in drugih sorodnih področij, ki so obiskovalcem pripravljeni predati svoje bogato znanje. Letos se bodo z udeleženci potepali po komunikacijski džungli, ki predstavlja osrednjo nit dogodka.

koncni cover (1)L.png

Spodaj podajamo 10 razlogov, zakaj je 10. PR teater dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi:

1. Ker je jubilejni
In ker je vsak jubilej ali obletnica nekaj posebnega in ponuja nekaj več. 

2. Nova znanja iz stroke odnosov z javnostmi
Na odru komunikacijske džungle bodo res izvrstni strokovnjaki odnosov z javnostmi, ki so željni deliti svoje znanje z obiskovalci. Teorijo bodo povezali tudi s praktičnimi primeri, ki bodo dodatno obogatili vaše znanje, vas navdihnili ali pa podali kakšno idejo za naprej.

3. Priložnost za vprašanja
Po vsakem predavanju bo čas, namenjen vprašanjem. Sprašujte in poizvedite vse, kar vas zanima. Dovolite si biti vedoželjni ter s tem piliti svoje znanje in se učiti od drugih.

4. Praktične delavnice
Letos imate možnost, da se prijavite na eno od kar štirih delavnic, kjer boste teorijo prelivali v prakso. Od izdelave podcasta, kriznega komuniciranja do tehnik usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja ter ustvarjanja objav za prepoznaven glasbeni festival – za vsakogar se bo nekaj našlo.

5. Priložnost za mreženje
PR teater predstavlja odlično priložnost in ustvarja prijetno atmosfero za mreženje. Spoznajte ljudi, ki jih boste v svoji stroki gotovo še kdaj srečali, in si razširite svojo mrežo poznanstev. Poleg tega boste lahko navezali stik tudi z mladimi in zagnanimi študenti, ki sedaj vstopajo v stroko odnosov z javnostmi.

6. Pester program
Kot je pestra džungla, bo pester tudi program 10. PR teatra, pravijo organizatorji. Tako boste lahko poleg strokovnjakom odnosov z javnostmi prisluhnili tudi predavateljem s področja digitalnega marketinga, kreativnosti, medijskega načrtovanja in tako razširili svoja obzorja.

7. Okrepčilni in sladki odmori
Poskrbljeno bo za minute sprostitve, med katerimi bo poleg priložnosti za mreženje tudi čas za okusno okrepčilo in posladek. 

8. Zabavna točka
Na dogodku se bo poleg strokovnih predavanj odvila tudi zabavna točka. Ta pa naj ostane presenečenje vse do 13. novembra. 

9. Darilca presenečenja (goodie bag)
S konference ne boste odšli praznih rok. Že ob prihodu vas bo pričakala polna vrečka uporabnih izdelkov, ki so jih v ta namen prispevali sponzorji dogodka.

10. After party
Po vsaki dobri konferenci sledi tudi dobra zabava. Vstopite v nočno komunikacijsko džunglo in zaplešite v njeni tropski vročici samo nadstropje nižje od prizorišča konference.

Razlogov za udeležbo je torej veliko, izgovorov pa naj ostane čim manj. Vstopite v komunikacijsko džunglo ter jo raziščite in začutite na jubilejnem 10. PR teatru! Early bird kotizacije še do 6. 11.!

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->